Ароматен кекс с боровинки
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
20.03.2019 Бих добавила сол!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
30.04.2015 Направих ги днес изцяло с пълнозърнесто брашно, като добавих и едро смлени лешници.Увеличих маслото с една лъжица, а копривата ми беше малко над 100гр. Станаха много вкусни и засищащи! Особено с топеница от домати с прясна коприва, пресен лук и босилек + сиренце :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
29.04.2015 Много вкусни и ароматни хлебчета се получиха, аз тъй като не обичам коприва я замених със спанак!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2015 Интересно, като чета и предните коментари, явно никой не ги е направил със 100% бяло брашно, защото и аз смесих бяло и пълнозърнесто :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.04.2015 супер са ..аз ги направих с пшенично и ръжено брашно 1:1
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...