Ароматен кекс с боровинки
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
20.03.2019 Бих добавила сол!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
30.04.2015 Направих ги днес изцяло с пълнозърнесто брашно, като добавих и едро смлени лешници.Увеличих маслото с една лъжица, а копривата ми беше малко над 100гр. Станаха много вкусни и засищащи! Особено с топеница от домати с прясна коприва, пресен лук и босилек + сиренце :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
29.04.2015 Много вкусни и ароматни хлебчета се получиха, аз тъй като не обичам коприва я замених със спанак!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2015 Интересно, като чета и предните коментари, явно никой не ги е направил със 100% бяло брашно, защото и аз смесих бяло и пълнозърнесто :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.04.2015 супер са ..аз ги направих с пшенично и ръжено брашно 1:1
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...