Хавайски шишчета в коксов орех

Източник: Бон Апети
Дата: 23.09.2009
Хавайски шишчета в коксов орех
 
Необходими продукти:
100 г филе от сьомга
10 маслини
4–5 шайби ананас
1 кокосов орех
1 лайм
10 стръка розмарин


Начин на приготвяне:
1
На всеки стрък розмарин се редят последователно рулце от сьомга, маслина и по едно малко триъгълно парче ананас.
2
Шишчетата се подреждат в кокосовия орех и се сервират гарнирани с резени лайм.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Mariyana Petrova коментира рецептата Мексиканска фритата
Vikichu26 се регистрира в сайта.
Ради се регистрира в сайта.
Mina Mihaylovska се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: