Hard sensation

Източник: Бон Апети
Дата: 26.04.2010
Hard sensation
 
Необходими продукти:
5 мл ликьор от ягода
10 мл син „Афтършок“
резенчета лайм и лимон
череши „Мараскино“
40 мл джин
10 мл фреш лимон
5 мл кампари


Начин на приготвяне:
1
До половината на висока чаша („флейта“) се сипва натрошен лед и се налива кампарито. Добавя се синият „Афтършок“.
2
Джинът и фреш лимонът се разбиват в шейкър и се доливат в чашата.
3
Накрая с помощта на коктейлна лъжица се налива ликьорът от ягода. Украсява се с резенчета лайм, лимон и череши „Мараскино“.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: