Гювече „От всичко по малко“

Както подсказва заглавието, в това гювече, ще може да сложите по малко от много продукти
Източник:
ТИТЛА:
Дата: 01.05.2015
Гювече „От всичко по малко“
 
Необходими продукти:
4 кренвирша
2 пакетчета сирене „Крема“
1 домат
1 пакетче краве масло
4 яйца
250 г шунка
300 г кашкавал
4 щипки червен пипер
4 щипки черен пипер
2 чушки (за предпочитане - зелени)
2 картофа


Начин на приготвяне:
1
Първо нарязвате кренвиршите. След това нарязвате на филийки и шунката, кашкавала, чушките и картофите.
2
Разбърквате всички продукти в една по-голяма купа, заедно с киселото мляко, крема сиренето, черния и червения пипер.
3
Намазнявате обилно гювечетата отвътре и разпределяте цялата смес в тях. Слагате ги в студена фурна и ги печете 20 минути на 200 градуса.

Съвет:
Глината е естествен материал и не търпи резки температурни промени. Затова е добре, да потопите гювечетата във вода за 15 минути, преди да ги сложите във фурната. Препоръчително е, докато ги потапяте във водата, да са празни.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

01.06.2015
Какво количество е киселото мляко?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


130 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: