Солен кекс със сирене, салам и маслини
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2024 В рецептата не пише нищо за обръщане, но по време на печенето те стават запечени отдолу и белезникави отгоре, така че се налага да се обърнат, което се затруднява леко от залепналия на места кашкавал. Въпреки това ги правя втори ден поред, това е единственото, което децата ядат, докато боледуват от грип, така че благодаря за вкусната рецепта.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.08.2018 Тази рецепта е страхотна, но би било коректно да бъде посочен източникът ѝ, а именно - сайтът на Йоли.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...