Шоколадов сладкиш с круши
Лора и Стоян
16. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2023 И аз увеличих брашното с около 50 гр., защото не можеше да се борави с него, много бързо и се правят и се ядат.
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
04.04.2017 Приготвих ги с пълнозърбесто брашно,пое малко повече от 400 гр.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2017 Пробвах две рецепти за гризини и все не успявам да ги докарам до търсената от мен хрупкавост. Явно бъркам някъде и ми е по-лесно да се откажа от гризините и да наблегна на супите, салатите и основните ястия, където впрочем е и стихията ми.)))
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2016 За втори път правя тази рецепта и се получава винаги добре.Сложих доста ядки и замених брашното с ръжено.Пак се получи.Благодаря за хубавата рецепта!
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
05.01.2016 И моето тесто стана водно затова добавих още брашно, но така е и на мама рецептите са с \"брашно - колкото поеме\".
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...