Горещи английски хлебчета
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
14.04.2023 Всяка година си правя този козунак у дома.Тази година сложих още маслени,и какуле ,за да е по-ароматно!Дано се получи!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.04.2015 Аз я направих без канелата и мастиката. За половин доза с половината продукти станаха два разкошни козунака.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.04.2014 Да, Йоана, така е, маята не е малко - това е автентична гръцка рецепта и вкусът на козунаците е специфичен. Ако желаеш, можеш да намалиш количеството на маята, по твой вкус.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2014 Маята не е ли много?
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...