Говеждо с яйца на тиган

Разкошно ястие за нула време – това се казва готина идея!
Източник: Бон Апети
Дата: 03.08.2017

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
720 г Говеждо в собствен сос Compass
6 яйца
4 филийки тостерен хляб
1 глава лук
1/4 връзка пресен магданоз
4 с. л. олио
1 ч. л. риган
сол и черен пипер на вкус

Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Говеждо с яйца на тиган
Хлябът се нарязва на кубчета. Залива се с половината от олиото и се овкусява със сол, черен пипер и риган.
2
Говеждо с яйца на тиган 2
Пече се 8–10 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
3
Говеждо с яйца на тиган 3
Лукът се наситнява и се запържва в останалото олио в тиган с термоустойчиви дръжки.
4
Говеждо с яйца на тиган 4
Добавя се месото и се готви 1–2 минути. Дърпа се от котлона.
5
Говеждо с яйца на тиган 5
Прибавят се хлебните крутони и се разбърква.
6
Говеждо с яйца на тиган 6
Оформят се гнезда, в които се чукват яйцата. Ястието се пече 15 минути в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор.

7
Говеждо с яйца на тиган 7
Поднася се, поръсено с наситнен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


291 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: