Глазирана целина

Интересна сладко-солена комбинация
Източник: Бон Апети
Дата: 29.10.2018

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г глава целина
200 мл бяло вино
80 г синьо сирене
2 стръка мащерка
2 с. л. мед


Начин на приготвяне:
1
Глазирана целина
Целината се реже на гредички.
2
Глазирана целина 2
Слага се в касерола заедно с мащерката, меда и виното. Готви се, докато течността се изпари, целината омекне и се глазира – около 40 минути.

3
Глазирана целина 3
Глазираната целината се сервира студена с натрошено синьо сирене.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

31.03.2018
Страхотно съчетание на вкусове и аромати!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


170 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: