Обърнат кейк с круши и джинджифил
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
17.11.2022 Аз добавих и малко орехи и стафиди, киснати в ром - стана чудесно. Към крема сложих кора и 1-2 с.л. сок от портокал, вместо лимон, получи се много ароматен. Благодаря за рецептата.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
02.03.2022 Супер изглежда, ще си го направя в най-скоро време!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2021 Стана супер вкусен!
В глазура та сложих половин лимон/ 3 с. л. / и се получи много свежо
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
09.10.2020 Получи се изключително приятно и вкусно. Гостите останаха очаровани .
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
28.06.2020 Много сочен кейк. Аз лично го сглобих като торта.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...