„Охлюви” със сирене и орехи
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
14.06.2015 :)
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
04.06.2015 Вчера направих рецептата, като доста я \"тунинговах\" спрямо наличността на продукти и вкуса на семейството. Така например, използвах брашно от лимец, а вместо извара - сложих малко повече сирене, яйца и маскарпоне. Вместо мащерка сложих пресен копър. Получи се много лек и изключително вкусен галет! Благодаря за рецептата!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
06.04.2015 Страхотна рецепта. Мъжът беше малко скептично настроен, но след като го опита остана изумен от вкуса и ме кара да го правя често.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
04.09.2014 Вкусен, лек става и за вечеря и за обяд плюс таратор и бяло вино например.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
29.07.2014 много е вкусна!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...