Кюфтета с магданоз
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2014 Като начинаещ готвач, мога да кажа, че това е едно сравнително лесно за приготвяне ястие. Рязането на продуктите, най-вече на количеството гъби, ми отне повече време, но за по-опитните ръце няма да е проблем. От каймата станаха повече и по-големи кюфтета отколкото си мисля че е необходимо, затова следващия път бих намалила количеството кайма. Като резултат накрая, яхнията стана много вкусна, но понеже кюфтенцата ми се разпаднаха от бъркането, видът й не беше толкова привлекателен, колкото аромата ;)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2014 Много вкусно !!!Поздравления!!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...