Гъбена крем супа с боб

Постна, интересна, вкусна
Източник: Бон Апети
Дата: 16.03.2022

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г микс от горски гъби (замразени)
1 консерва бял боб (400 г)
1 с. л. зехтин
1 глава лук
4 скилидки чесън
700 мл зеленчуков бульон
100 мл бадемово мляко
2 с. л. тъмен соев сос
1/4 връзка магданоз
черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Гъбена крем супа с боб
Лукът и чесънът се обелват, наситняват се и се запържват в зехтина.
2
Гъбена крем супа с боб 2
Добавят се предварително размразените гъби, разбърква се, сипва се отцеденият боб и се налива бульонът.
3
Гъбена крем супа с боб 3
Супата се готви 10–15 минути на тих огън, след което се пасира и се налива бадемовото мляко.

4
Гъбена крем супа с боб 4
Овкусява се със соев сос и черен пипер и се дърпа от огъня.
5
Гъбена крем супа с боб 5
Сервира се с наситнен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


380 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: