Тиан по провансалски с агнешко
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
13.08.2015 Вкусно се получи,само дето стана леко пикантно,понеже използвах готво мариновани пилешки бутчета и червения пипер се оказа пушен,но лютив.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
04.10.2014 Хареса ми, чъпреки че чушките не го правят чак толкова различно колкото очаквах.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2014 Харесва ми!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
24.09.2013 Превъзходна яхния.Препоръчвам я горещо!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.09.2013 Няма да съжалявате ако я приготвите тази рецепта.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...