Боливийски печен крем
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.07.2017 Като за първи опит ми се получиха сравнително добре. Моите изводи: 1. трябва да се държат малко повече от час за да не се напукат; 2. Крема ги овлажнява и омекват, а аз ги бях сложила на няколко реда и на сутринта се бяха слепили едни за други. Трябва да се слага по по-малко крем и да са наредени без да се застъпват/притискат. 3. Аз държах белтъците на стайна Т само няколко часа, заради което и може би и моите се поразтекоха малко и не станаха много надути.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.09.2016 Ох,пак не ми се получиха...
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2013 Мерси за отговора :) И аз предположих, че няма нужда да престояват няколко дни, но все пак да питам, защото и аз имах 1 несполучлив опит по друга рецепта.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2013 Мисля, че не е необходимо, в предаването обясниха, че яйцата трябва да престоят 24 часа на стайна температура. Моите престояха само целия следобед, бях ги извадила по-рано, но някой ги беше върнал обратно в хладилника, затова престояха само толкова. Мисля и че е прекалено белтъците да се отделят от жълтъците и да престоят 1-2-3 дни в затворен съд в хладилник, както на много други места обясняват.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2013 Здравейте, трябва ли белтъците да са преседяли 2-3 дни в хладилник преди да се използват или директно си ги ползвам?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...