Фондю по балкански

Българска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 16.12.2008
Фондю по балкански
 
Необходими продукти:
200 г овче саламурено сирене
200 г кашкавал "Витоша"
200 г сирене "Дунавия"
1 пакетче сирене "Крема"
1 ч. ч. прясно мляко
1-2 с. л. нишиесте
1-2 с. л. лимонов сок
1 ч. л. сух копър
кората на 1/2 лимон


Начин на приготвяне:
1
Фондю по балкански
Млякото се сварява в тенджера.
2
Фондю по балкански 2
Добавят се сиренето "Крема", натрошеното овче саламурено сирене и кашкавалът.
3
Фондю по балкански 3
Сиренето "Дунавия" се натрошава и се поръсва с нишесте.
4
Фондю по балкански 4
Двата вида сирене се смесват, затоплят се, след което се прехвърлят във фондю.
5
Фондю по балкански 5
Сипва се сокът от лимона и се поръсва с настърганата кора от лимон и сух копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


173 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: