Здравословен хляб с ръж и елда
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
05.12.2022 Чудесна идея!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
30.08.2022 Всеки път става много вкусна!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2022 Лесна и вкусна, но малко тежка поради многото зехтин - има и вътре, и отгоре 2 пъти, както и по тавата.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2022 Лесна и вкусна!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2021 Здравейте, Ралица. Втасването е процес, който много зависи от температурата в помещението, колкото по-топло е, толкова по-бързо втасва. Не можем да дадем точно време, тестото трябва да удвои обема си. Поздрави от нас!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...