Телешки кюфтета с лимон и целина
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Браво! Много интересна и вкусна фокача. Само дето изисква много време за приготвяне. Изглежда, че не уцелих размера на тавата и ми стана много тънка питката, след което имах проблем при разполовяването. Според мен формата за печне трябва да е с диаметър около 28см.
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...