Кифлички с пълнеж от сладко
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2014 много хубава рецепта..аз пропуснах бекона, но топла и студена тази фокача е превъзходна. Благодаря!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2014 Стана много хрупкава фокача.Аз добавих към бекона и домашен суджук нарязан на дребно и стана още по-ароматна.
Страхона рецепта!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2014 Приготвих я, резултата е страхотен :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...