Десерт с кисело мляко и плодове
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.01.2018 Времето за подготовка и времето за печене са две различни неща. При положение, че съм спазвал рецептата и изглежда по този начин и се е получило си е ваше решение дали ще я пробвате.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2018 Интересна рецепта. Само дето май не си съответства като цяло. Не знам как така 50 мл. мляко ще се смеси с 300 гр. брашно и ще се получи тесто. Също така може да не съм най-добрата готвачка, но мисля, че поне мога да смятам - двете втасвания са 2 часа и още 50 мин. за печене не дават 1ч. и 30 минути, а двойно повече. Не мисля, че ще пробвам да готвя по ваши рецепти.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...