Равиоли "Пана е помодоро"
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2014 Рецептата е лесна за изпълнение,но е пропуснато да се каже какво става с пилешкото месо след мариноването му. Аз го прибавих заедно с гъбите и се получи. Пропуска в рецептата би объркал един начинаещ в кухнята,каквато съм и самата аз, въпреки че не е трудна.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...