Фермерска закуска

Източник: Бон Апети
Дата: 21.01.2004
Фермерска закуска
 
Необходими продукти:
4–5 хлебчета
3 сурови наденици
100–150 г извара
3 яйца
3 червени стерилизирани чушки
1 глава лук
1 шепа зелени маслини (без костилки)
1–2 с. л. олио
1 с. л. захар
1 с. л. оцет
1 щипка розмарин


Начин на приготвяне:
1
Фермерска закуска
Лукът се нарязва на ивички, запържва се и се прибавя захарта. Когато започне да се карамелизира, се прибавят нарязаните на ивички чушки и маслини и се разбърква. Пържи се около минута на силен огън и се оставя да се охлади.
2
Фермерска закуска 2
Яйцата се разбиват, добавя се сметаната, овкусява се с розмарина и се разбърква добре. Запържва се за 2–3 минути, но само отдолу, а отгоре се запича в предварително загрята фурна за около 5 минути.
3
Фермерска закуска 3
Надениците се разрязват надлъжно и се запичат на сух грил тиган. Хлебчетата също се разполовяват и се запичат на тигана.
4
Фермерска закуска 4
При сервиране в разполовеното хлебче се поставя парче наденица, слага се от нарязания на ивички омлет и се гарнира с карамелизирания лук.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


110 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: