Фъстъклъ кебап (Агнешки кебап с шамфъстък)

Гост: Димитър Клаклов, професионален готвач
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Фъстъклъ кебап (Агнешки кебап с шамфъстък)
 
Необходими продукти:
300 г агнешко месо
50 г шамфъстък
5-8 стръка магданоз


Начин на приготвяне:
1
Фъстъклъ кебап (Агнешки кебап с шамфъстък)
Агнешкото месо се смила и се омесва с шамфъстъка и наситнения магданоз.
2
Фъстъклъ кебап (Агнешки кебап с шамфъстък) 2
Каймата се прекълцва със специален нож (зир), за да се смесят по-добре отделните подправки и да влезе кислород.
3
Фъстъклъ кебап (Агнешки кебап с шамфъстък) 3
Каймата се нанизва на шиш, оформя се кебап и се изпича на скара.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


259 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: