Фаршировани яйца

Гостуват ученици от Професионална гимназия по туризъм и хранителни технологии - град Пирдоп
Източник: Бон Апети
Дата: 19.05.2007
Фаршировани яйца
 
Необходими продукти:
10 яйца
5 с. л. майонеза
черен пипер и сол на вкус
магданоз за украса


Начин на приготвяне:
1
Фаршировани яйца
Яйцата се сваряват, след което се обелват и се разрязват на половини. Жълтъците се отделят и се слагат в купата на блендер.
2
Фаршировани яйца 2
Добавя се майонезата и се поръсва с черен пипер и сол.
3
Фаршировани яйца 3
Продуктите се смилат и сместа се поставя в пош.
4
Фаршировани яйца 4
Половинките белтъци се пълнят с готовата плънка, декорират се с листа магданоз и се сервират.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

24.04.2017
В плънката има и горчица.
1.
Изпрати
лично съобщение

08.12.2015
В плънката добавих пушена шунка и горчица.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


216 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: