Фаршировани чери домати

Гостуват ученици от Професионална гимназия по туризъм и хранителни технологии - град Пирдоп
Източник: Бон Апети
Дата: 19.05.2007
Фаршировани чери домати
 
Необходими продукти:
160 г пушен кашкавал
160 г свинско филе
10-15 чери домати
2 с. л. майонеза
консервирана царевица за поръсване
черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Фаршировани чери домати
Чери доматите се издълбават, така че да се образува място за плънката. За да могат да стоят изправени, част от основата им се изрязва.
2
Фаршировани чери домати 2
Кашкавалът се нарязва наедро и се поставя в купата на блендер.
3
Фаршировани чери домати 3
Добавя се свинското филе, сипва се майонезата и се пасира.
4
Фаршировани чери домати 4
Плънката се овкусява със сол и черен пипер и с нея се пълнят издълбаните доматчета. Върху всяко се поставя зърно царевица и са готови за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


164 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: