Марокански палачинки
Рецепти
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2017 Хлябът е великолепен! Повече прилича на голяма палачинка, но името е без значение - важни са вкусът и ароматът. Моята фарината стана по-тънка (мисля, че така трябва да бъде) - направих 1/3 от горната доза в 26 см тава. Пекох 17 мин. на 230 градуса, зачерви се чудесно и отгоре, и отдолу. Много ми хареса!
|
Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...