Праз със сирене в гювече
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2015 Надя, както е посочено в необходимите продукти , за рецептата използваме общо около 800 г нахут.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2015 колко нахут трябва да се свари за да се получи необходимото количество?Или трябва да се накисне-някъде четох и този вариант?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2015 Ани, за подправката за фалафели се смесват по 1/2 ч. л. от всички изброени подправки, а конкретно в тази рецепта се използват 4 ч. л. от получената смес.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2015 За подправката какви количества се смесват, за да се получи крайния резултат? :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...