Езо Гелин чорбасъ

Лесна супа
Източник: Айсел Мустафа
ТИТЛА: Чирак
Дата: 31.07.2015
Езо Гелин чорбасъ
 
Необходими продукти:
1/2 ч. ч. червена леща
1/2 ч. ч. булгур
4-5 с. л. домати (от консерва)
2 глави лук
сол, червен пипер, черен пипер, джоджен, чубрица и


Начин на приготвяне:
1
Сварете лещата и булгура в подсолена вода.
2
Добавете нарязания наситно лук и доматите. Супата се вари много бързо.
3
В тиган загрейте мазнина, сложете всички подправки и ги запържете, след което полейте супата с тази смес.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

28.12.2020
Чудесна! Радвам се че се спрях на тая рецепта в подготовката за Бъдни вечер.
3.
Изпрати
лично съобщение

03.12.2017
Сготвих я без домати, но пак е вкусно.
2.
Изпрати
лично съобщение

29.12.2015
Много вкусна супа,добавих една люта чушка и се получи страхотен вкус ! Браво!
1.
Изпрати
лично съобщение

23.09.2015
Аз добавих и чесънче. Стана страхотно.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


169 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: