Креолски мъфини
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
19.05.2014 Много сполучлива рецепта за ценители!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2014 Много хубави хлебчета.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 За да се надигне леко, трябва добре да втаса. Но идеята тук е да има хрупкава кора, а не да бухне като погача :) Успех в месенето!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Аз предварително сложих мляко повече,така както беше записано в рецептата,от брашното дори ми остана,защото иначе щеше да е прекалено твърдо,за солта сте прави,но въпреки всичко моят хляб беше като една коричка,докато вашия е дори надигнат.Купих си нова мая и ще го пробвам отново.!:)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Тестото тук наистина е по-твърдо, но можете да увеличите количеството на млякото със 70-100 мл и да добавите сол по ваш вкус - 1 ч. л. ще е достатъчна, все пак не е добре хлябът да е много солен.
|
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...