Шоколадова "Коледна звезда"
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2016 да
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2014 Това е рецепта за еклери класически тип,
Кремът се приготвя така :
Разбийте жълтъците и захарта на сняг .
Добавете ги към млякото и разбъркайте добре . Прибавете постепенно брашното и нишестето , сложете и ванилиите .
Смесете всичко много добре с интензивно разбъркване .
Сложете готовата смес на котлона и на много слаба степен варете крема до сгъстяването му .
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Тук трябва да се намеси Камелия :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Немога да разбера кои от продуктите са за тестото и кои за глазурата
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...