Егейски джъндък

Гост: гл. готвач х-л "Принцес", Истанбул
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Егейски джъндък
 
Необходими продукти:
500 г кисело мляко
1-2 скилидки чесън
7-8 чорбаджийски чушки
2-3 с. л. зехтин
6-7 стръка копър
1/2 ч. л. сол


Начин на приготвяне:
1
Егейски джъндък
В прецеденото кисело мляко се слагат ситно нарзаните чесън и печени чорбаджийски чушки и се разбърква.
2
Егейски джъндък 2
Добавят се нарязаният копър, зехтинът и солта и се разбърква. Преди да се сервира, отгоре се поръсва с малко копър и зехтин.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


293 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: