Торта с рикота и бадеми
Лора и Стоян
16. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2015 Да, ние сиропирахме само долния блат.
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
05.10.2015 Един въпрос! Само единия блат ли сиропираме? Или и двата?
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
05.10.2015 За всички, които им се пресича млякото при приготвянето на крема - споделено в мамите по съвет на една туркиня. И аз съм го пробвала и работи този трик.
\"Когато разтворите пудинга, нишестето или яйчена смес за крем с малко студено мляко го прехвърляте веднага в студеното мляко, което сте приготвили за крема. Така се слага всичко заедно (студено) на котлона и се бърка до сгъстяване.
Никога не се получават бучки.\"
А десертът е разкошотия и БРАВО на Лора и Стоян за великолепното изпълнение!:)
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
26.08.2015 Много вкусна!
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2014 яко
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...