Джумури

Източник: Бон Апети
Дата: 05.09.2005

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
700 г скълцано пилешко месо
150 г бекон
150 г кашкавал
1 с. л. универсална подправка
1/2 ч. л. чесън на прах
червен лют пипер
черен пипер
няколко броя було за завиване


Начин на приготвяне:
1
Джумури
Месото се накълцва наедро, докато стане на кайма. Беконът и кашкавалът се нарязват на малки кубчета.
2
Джумури 2

Каймата се овкусява с лют червен пипер, чесън, черен пипер и универсална подправка. Добавят се кашкавалът и беконът и се омесва добре.


3
Джумури 3
Във всяко було се слага от каймата, увива се добре и се изпича на скара.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


129 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: