Панакота
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2015 За 100 г. меласа съотношението 3:1 захар и вода как трябва да бъде?
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.08.2015 Интересен вкус, може би от меласата. Направих ги със захар \"Мусковадо\" и може би затова станаха много тъмни.
Благодаря за вкусната и полезна рецепта :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.12.2014 Страхотни сладки, много са вкусни !
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2015 Емма, меласата може да се замени с обикновена захар, разбъркана с вода в съотношение 3:1. Може да се замени също така и с мед.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2015 Росица, боичките изсъхват.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...