Панакота
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2015 За 100 г. меласа съотношението 3:1 захар и вода как трябва да бъде?
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.08.2015 Интересен вкус, може би от меласата. Направих ги със захар \"Мусковадо\" и може би затова станаха много тъмни.
Благодаря за вкусната и полезна рецепта :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.12.2014 Страхотни сладки, много са вкусни !
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2015 Емма, меласата може да се замени с обикновена захар, разбъркана с вода в съотношение 3:1. Може да се замени също така и с мед.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2015 Росица, боичките изсъхват.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...