Козунак със стафиди и портокалови корички
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
21.01.2017 :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2016 ако разполагате с пресен, може да пробвате с него :) за по-силен аромат
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.12.2016 А джинджифила на прах ли е или пресен?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.10.2016 Поредната прецакана рецепта от редакторите - яйцето е едно, 1и2/3 ч.ч брашно
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...