Бърз ябълков сладкиш
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2016 Горният слой е направен със сладкарски бои.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.09.2016 как направихте слоя от горе
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2015 Днес опитах тази рецепта. не знам дали защото очаквах повече, но трябва да кажа, че не ме впечарлиха изобщо като вкус. Джинджифила изобщо не се усеща, имам чувството, че трябва да се увеличи двойно. Е, изядоха се де, но пак ще трябва да опитам с повече от джинджифила.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2015 Невероятни са! ;)
Молбата ми е да дадете и рецепта за украсата.
Аз лично ги украсявам с шоколад - бял и черен, както и с маслен крем, оцветен с различна сладкарска боя!
Благодаря предварително!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2015 винаги съм искала някой да ми ги направи,моите станаха ужасни
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...