Джинджифилови бисквити

Източник: Бон Апети
Дата: 01.04.2004
Джинджифилови бисквити
 
Необходими продукти:
1 яйце
2 ч. ч. брашно
1 ч. ч. захар
3/4 ч. ч. маргарин
1 ч. л. сода за хляб
1 ч. л. канела
2 ч. л. смлян джинджифил


Начин на приготвяне:
1
Джинджифилови бисквити
Пресятото брашно се смесва със содата и след това се добавят джинджифилът и канелата.
2
Джинджифилови бисквити 2
Маргаринът се размеква в микровълнова фурна, прибавят се захарта и яйцето и се разбърква с тел. Към получената смес се сипва брашното, размесва се и се слага в хладилник, за да се стегне.
3
Джинджифилови бисквити 3
Тестото се разточва и се нарязва с бисквитена форма. Всички бисквити се овалват в захар, поставят се в тава и се пекат 10–12 минути в загрята фурна при температура 180 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

14.11.2016
Станаха любими на дъщеря ми.Малко ги попрепекох,но пак са доста вкусни :)
2.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
Аз ги направих с кафява захар и се получиха страхотни, не успях да им устоя!:)
1.
Изпрати
лично съобщение

30.11.-0001
Много са хубави, подходящи са за кафе.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: