Сос за спагети без кайма
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
26.08.2018 Вкусно!:)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2017 Камелия, този джинджифил вече е пуснал ароматите си във водата, поради което вече не е толкова ароматен и по-скоро е почти безвкусен. Затова и не препоръчваме да се използва отново, тъй като няма да допринесе съществено за обогатяване вкуса на друго ястие. Но все пак, ако желаеш, може да го накълцаш и да го добавиш към сладка или десерти - кексове, кремове.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.08.2017 Чудесна рецепта и много полезна! А какво ще предложите да правим с отделените от течността филийки джинджифил? Аз не обичам да изхвърлям и искам да им намеря приложение.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.06.2016 Много свежа и разхлаждаща в летните горещини. Благодаря за рецептата.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...