Бретонски десерт
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
12.01.2019 Тортата е много вкусна , много сладка и в интерес на истината не е никак трудна за направа. Аз замених захарния сироп за блатовете с изстискан сок от мандарини и направих малко повече от глазурата, за да измажа тортата и от горе. Използвах карамелизирани кондензирано мляко и не добавих никаква захар в глазурата. Стана много сладко и така. Със сигурност ще остане в списъка със много сполучливи десерти. Благодаря за рецептата.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2014 яко
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Много хубава стана :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Може ли да не използвам пръстен, понеже нямам.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...