Спаначени мъфини с шапка от сирене
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2016 да
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
21.01.2016 Джани, шоколадът и сметаната правят ганаш, но можете да си го спестите и да оставите шоколадът на парченца. В зависимост от големината им, може да се стопят и да дадат наситен шоколадов вкус на кекса.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2016 Не можах да разбера за шоколада в тестото,как се смесца със сметаната?Натрошава се и се смесва,разтопява се на водна баня и се смесва,или?
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.05.2015 Направих този кейк,НООО в правоъгълна форма...нарязах го после на средата,за да се получат 2 блата...на долния капнах малко бейлис,а горния залях с шоколада,малко ягоди и поръсих с разбитите ядки,които ми останаха(кашу),разбих ги с бучки кафява захар
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.05.2015 Да ви е сладко :)
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...