Тиквени кантучини с горещ бял шоколад
Лора и Стоян
15. |
Изпрати
лично съобщение |
05.01.2019 Вкусен кекс
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2017 Наистина дунапрен! Не бях правила до сега, макар че имам две рецепти. Едната е с брашно и не съм я пробвала, защото зная, че оригиналната рецепта е с нишесте. А в рецептата ми с нишесте пише \"две пликчета\". Е, грамовете са си грамове и всичко е ясно.
Прекрасен кекс!
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2015 Много пухкав.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
27.08.2015 За първи път правя този кекс и се получи добре. В къщи го харесаха.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
15.05.2015 Стана ми малко сухичък. Следващия път се надявам да е по-добър.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...