Дип от червено цвекло
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.07.2014 вкусно
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2014 Добре е да накиснем дроба за 1 нощ в прясно мляко (или леко разредено с вода). Така дробът става по-мек и от друга страна от него се извличат натрупалите се токсини (той е химическата лаборатория на организма). Прясното мляко се изхвърля и дроба приготвяме по предпочитания от нас начин.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...