Свинско със сметанов сос
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2015 Николета, може да замениш резенето с мастика - така ястието ще има анасонов аромат, но няма да се получи със същата консистенция. Препоръчваме ти, да добавиш мастиката (не повече от 30-40 мл) преди виното и след като мастиката се изпари, да налееш виното.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.08.2015 Ако не ме лъже паметта, вместо резене можеше да се сложи мастика, но какво количество беше и кога се слагаше?
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
22.06.2015 Ангел, Амада, времето за готвене, посочено в рецептата е коректно - 1 час и 30 минути. Калмарите могат да се готвят по два начина - на средно висока температура за кратко време, но ако се изтърват, стават жилави. За да омекнат отново им е необходимо време за готвене, за да станат сочни и меки. И тъй като в случая приготвяме яхния, то няма как да се сготви само за 4-5 минути.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.06.2015 Да и аз съм изумена от времето за готвене. Защо е необходимо толкова време? Калмарите няма ли да станат много жилави така?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.06.2015 Час и 30 мин .Сериозно. ???
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...