Мъфини със сирене
Лора и Стоян
16. |
Изпрати
лично съобщение |
16.04.2020 Здравейте, Мария! За да станат твърди таралите - възможно е да сте месили твърде много тестото, или пък да не сте го оставили да почине достатъчно (поне 30 мин.) И накрая има вероятност да са се изсушили при печенето.
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
08.04.2020 Здравейте, моите тарали станаха изключително твърди и негодни за ядене, въпреки че спазих рецептата. Визуално обаче станаха много добре. Може ли съвет какво евентуално се е объркало в приготвянето?
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
11.06.2017 Направих ги с пънозърнесто брашно и добавих пресен босилек, сушени домати и лъжичка паста от маслини. Нямах вино под ръка, затова добавих прясно мляко 200 мл. Станаха изключително ароматни и вкусни.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
16.07.2014 Таралите са любимите гевречета на нашето семейство. Видях рецептата и веднага си я разпечатах. Направихме гевречетата с дъщеря ми, но с 200гр ръжено и 300гр пшенично брашно, т.е. \"ръжени тарали\". Според мен се получиха добре. Хапнахем ги. Вече нама да си купуваме, а ще си ги приготвямве сами в къщи :) Ще експериментирам с подправките и с различни видове брашно. Благодаря за рецептата!
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
19.06.2014 Страхотно мезе за бирата и Световното :) Става бързо и лесно :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...