Кокосов шейк с чиа
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.12.2013 Направих си кълнове от лимец, които станаха страхотни. Преди се бях опитвала, но неуспешно. Предполагам, че в тенджерата на тъмно и топло няма как да не станат. Ако някой е решил да си купува специален уред за покълване, да изпробва този начин преди да реши да дава пари за нещо, което е толкова лесно и достъпно в домашни условия!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...