Домашни бонбони

Източник: Adriana Dimitrova
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 08.05.2017
Домашни бонбони
 
Необходими продукти:
60 г натурален шоколад
150 г млечен шоколад
100 мл течна сметана
1/2 ч. л. есенция ром


Начин на приготвяне:
1
Сметаната се загрява на котлона, заедно с есенцията, докато кипне, след което се дърпа от огъня.
2
Добавят се двата вида шоколад, начупен на малки парченца и се бърка непрекъснато, докато се получи гъст и гладък крем.


3
Докато е още топъл, кремът се разпределя в малки алуминиеви формички за бонбони с помощта на чаена лъжичка.


4
Заглажда се отгоре и бонбоните се подреждат в чиния. Оставят се за няколко часа в хладилник, за да стегнат.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: