Домашен суджук
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
11.04.2020 Здравей, Велине! Да, правилно! Успех в приготвянето и очакваме да споделите какъв е бил резултатът. Поздрави от нас!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
11.04.2020 Здравейте,
Нещо не разбрах, а рецептата изглежда много добра. Искам да ви попитам следното:
- Първо месото престоява 7 дни със солта и подправките в хладилника
- После му се добавя сместа с карамфила и канелата, и престоява ОЩЕ 7 дни.
Т.е. общо 14 дни? Правилно ли съм разбрал?
Поздрави и до скоро :)
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2018 Като почитател на домашно приготвената храна не се поколебах да пробвам тази рецепта и определено останах доволна!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
03.01.2017 Браво! Ще я направя скоро. Аз правя шунка със шунковар - до сега съм правила от свинско, пуешко и пилешко филе, както и от свински врат. Във всички случаи за различните меса са подходящи различни подправки и разбира се - е въпрос на вкус.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
27.05.2016 Спазих точно инструкцийте,не ми хареса нито на вкус нито на мирис.Жалко, възлагах големи надежди :( Може би не съм сложила щипка любов :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...