Лазаня от тиквички
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.10.2014 Страхотна рецепта! Когато се добави мед става много по-вкусна! Благодаря :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2014 След кратко ровене в интернет разбрах,че на горчицата и трябва време за зреене. И наистина на четвъртия ден горчивината беше изчезнала напълно. Уникална горчица!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.12.2014 Стана перфектна,но много горчи. Може би е от вида синап.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2014 не ми се получи пълен провал
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...